poster_car04.jpg
arrow-element@2x.png

Maak je verhaal duidelijk,

maak het visueel

Wij denken beeldend. Illustreren en visualiseren zit in ons bloed. Concepten, ideeën, gedachten... Wij kunnen ze voor je visueel maken.

 

Denk bijvoorbeeld eens aan een ondersteunende visualisatie voor je blog of artikel. Een infographic of iconen in jouw eigen huisstijl voor een handleiding bij je product of ter illustratie van je strategie. Een unieke en passende illustratie voor je verpakking, of een duidelijke schets voor een nieuw concept, product of campagne. Maar ook een treffende illustratie voor op een geboortekaartje, huwelijkskaart of verhuiskaart. Wellicht van je oldtimer of bedrijfspand. Een storyboard van je script voor een bedrijfsfilmpje of reclamespotje. Wij kunnen het omzetten naar een sprekend en duidelijk beeld of verhaal.​ Want (ja, het is cliché) beelden zeggen nu eenmaal meer dan duizend woorden.

Een illustratie op maat begint met luisteren naar jouw verhaal, jouw wens. Pas dan gaan we aan de slag. Onze illustrator bij Studio Picot werkt digitaal. Hij gebruikt hiervoor een Wacom om zijn illustraties rechtstreeks op het scherm vast te leggen. Zijn stijl is divers. Van losse schetsen tot strakke vector tekeningen. Daag hem eens uit...

Interesse in een illustratie, storyboard of conceptschets?

phonegreen.png
emailgreen.png