Over_studio_picot@2x.png

KRACHTIG IN VORMGEVING,
STERK IN ILLUSTRATIE

Studio Picot is een full-service grafisch ontwerp- en illustratiestudio in de Bollenstreek. Met onze veelzijdige grafische vaardigheden willen we jouw als klant of merk helpen en adviseren om jouw verhaal te vertellen. Door middel van een helder, doordacht, fris, overtuigend en professioneel design kunnen we zorgen dat je opvalt. 

arrow-element@2x.png
"Design is the silent ambassador of your brand"
- Paul Rand

Krachtig veelzijdig in grafische vormgeving 

Elke opdracht, klant, merk of identiteit is anders en uniek. Dat proberen we te behouden door goed te luisteren en je verhaal d.m.v. een creatief zichtbaarheid te geven. Je hebt uiteraard je eigen ideeën, maar wij zijn uiteindelijk de specialisten in óns vak en willen je zoveel mogelijk adviseren en ondersteunen om samen te komen tot het gewenste resultaat. 

Onze kennis en ervaring is groot en we staan klaar om te werken aan je persoonlijke wensen of juist zakelijke uitingen. Denk aan brochure's, een magazine, een flyer, een logo laten ontwerpen of een complete huisstijl, maar ook uitingen voor social media, website ontwerp, verpakkingen of een ontwerp voor een lp hoes. Op persoonlijk vlak kunnen we je helpen met een geboortekaart, een verhuiskaart of een kaart voor je huwelijk. Een poster met een favoriete quote om thuis op te hangen. Een etiket voor op een wijnfles. Je ziet, ons vakgebied is heel breed. En dat is wat het elke dag zo leuk maakt!

Sterk stijltje in illustreren

De andere tak van sport die we beoefenen is illustreren. En een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat kan door middel van fotografie, maar een illustratie op maat, in je huisstijlkleuren geeft nét dat beetje extra onderscheiding. Leg veranderingen, een strategie, een gebruiksaanwijzing of een ander idee uit in een pakkende illustratie of infographic. Laat een unieke en ondersteunende illustratie maken voor je flyer, boek, geboortekaartje of op je website. Of misschien heb je een concept illustratie of schets nodig voor een nieuw product of een bepaalde actie. Of je zoekt een helder storyboard voor je nieuwe reclamefilmpje. Onze illustrator kan werken in diverse stijlen. Schetsmatig, conceptmatig, maar ook strakke vector illustraties zijn mogelijk. We gaan graag voor je aan de slag!