banner-etiketten.jpg
arrow-element@2x.png

Een uitstraling die past bij

jouw merk, product of dienst

'Grafische vormgeving of beeldende vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden.' aldus Wikipedia. Tegenwoordig zijn er heel veel apps en online tools waarin mensen zelf kunnen vormgeven of ontwerpen. Maar vaak zien we dat de kennis om dit op een juiste manier te doen ontbreekt. En... waarom zou je het zelf wíllen doen? Jij bent beter in andere dingen! Met onze ruime ervaring en vaardigheden in grafische vormgeving staan we voor je klaar en kunnen we je werk uit handen nemen.

 

We helpen je graag met het ontwerp van een luxe verpakking, een informerende brochure, een verfrissende huisstijl, een modern logo, een onderscheidend magazine, een zakelijke flyer of heldere uitingen voor social media. Samen kijken we wat je nodig hebt. We luisteren naar je verhaal en vertalen dat naar een duidelijke, heldere, frisse of krachtige vormgeving die past bij jouw merk, product of dienst

Ook voor het ontwerpen van een website kun je bij ons terecht. Ook hier kijken we wat jouw wensen zijn en wat het doel is van je website, hoe we de structuur opzetten, welke pagina's er nodig zijn. In combinatie met de beschikbare teksten en beelden verrassen we je met een ontwerp dat past bij jouw organisatie en dat de boodschap duidelijk overbrengt bij je doelgroep. Voor een website ontwerp maken wij gebruik van Adobe XD. Deze ontwerptool maakt het mogelijk om tijdens het creatieve proces mee te kijken, te ervaren hoe de website uiteindelijk zal werken en om feedback te geven. 

Interesse in grafische vormgeving op maat?

phonegreen.png
emailgreen.png