top of page
HannoDeVries-20220530_Shoot Studio Picot-web-31.jpg

Wat we doen

Voor elk probleem is er een oplossing. Voor elk vraagstuk een bijpassend antwoord. Onze uiteenlopende expertises zorgen ervoor dat we altijd vanuit verschillende hoeken een project kunnen aanpakken. Van algemene branding tot persoonlijke illustraties of pakkende fotografie. Alles is mogelijk. Maak kennis met onze aanpak en neem contact met ons op!

Branding

Of je nu een bestaande onderneming

hebt of een nieuw bedrijf gaat opstarten,

je identiteit is hierbij zeer belangrijk. Past je uitstraling (nog) bij je wat je doet of aanbiedt? Spreek je de juiste doelgroep aan? Is je logo en huisstijl (nog) helder en duidelijk genoeg? Vraag je eens af of jouw identiteit het juiste verhaal verteld. 

HannoDeVries-20230830-Bedrijfsfotografie Picot-web-55.jpg
HannoDeVries-20220530_Shoot Studio Picot-web-10.jpg

Illustratie

Wij denken beeldend. Illustreren en visualiseren zit in ons bloed. Concepten, ideeën, gedachten... Een beeld maakt het in de meeste gevallen een stuk duidelijker. Heb je een idee voor een nieuw product? Wij bedenken aan de hand van een unieke illustratie graag een overtuigende verpakking of display.

Fotografie

Fotografie op maat voegt iets unieks toe aan jouw branding. Daarom verzorgt Studio Picot fotografie voor brochures, websites, campagnes of voor gebruik op social media. Van een sfeervolle reportage tijdens een evenement tot het ontwikkelen van een complete beeldbank voor je bedrijf. Alles is mogelijk. We zijn altijd op zoek naar aansprekende beelden die passen bij jouw bedrijf of organisatie. Beelden waar je trots op bent. Die jouw verhaal vertellen. Opvallend, en altijd gericht op jouw doel.

HannoDeVries-20220530_Shoot Studio Picot-web-45.jpg
HannoDeVries-20230830-Bedrijfsfotografie Picot-web-71.jpg

Kaarten & posters

Een quote die je raakt, een wens voor een dierbare, een lied of gedicht eigenlijk is alles wel te verwerken op een kaart of een poster. Een kaart of een poster is iets persoonlijks. Maar zakelijk kun je ook kaarten en posters inzetten. Denk aan kaarten in je koffiestore met teksten en quotes over koffie. 

Packaging

Je hebt een product ontwikkeld. Van concept naar een daadwerkelijk tastbaar product. Nu wil je het op de markt gaan brengen. Daar heb je een verpakking voor nodig. Je kent de producteigenschappen, weet welke informatie erop moet komen. Het is tijd om op zoek te gaan naar de juiste vormgeving van je verpakking.

HannoDeVries-20230830-Bedrijfsfotografie Picot-web-56.jpg
CentralJob Website.jpg

Websites

Een mooie en overzichtelijke website is tegenwoordig onmisbaar. Het is over het algemeen het eerste contact-moment met je bedrijf of onderneming. Belangrijk is de indruk die je met je website maakt. Als een website niet goed functioneert of te weinig of verkeerde informatie biedt, haakt men al snel af. 

Over_studio_picot_2x.png

Ontvang ons e-magazine

Bedankt! Het magazine ontvang je binnenkort in je mailbox!

Picot_magazine_mockup.png
bottom of page